Új a boltban
    GYVDEK
Látogatások:
Mai látogatások: 2Összes látogatás: 176472

Rendelési, szállítási információk

JOGI ÉS KÖZGAZDASÁGI KÖNYVESBOLT » Rendelési, szállítási információk

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Hogyan használjam az on-line könyvesboltot?
Hogyan történik a fizetés?
Hogy kerülnek hozzám a könyvek?
Minden könyv van raktáron?
Elmehetek a könyvekért, hogy a szállítási költséget megspóroljam?
Mekkora az egyes termékek árának ÁFA tartalma?
Nem találtam egy könyvet, mit tegyek?
Könyvkiadóként hogyan kerülhetnek be a termékeim a jogi könyvesbolt.hu-ra?


Hogyan használjam az on-line könyvesboltot?

 

Ha tudja, hogy milyen könyvet keres, akkor legegyszerűbb, ha a bal felső részen elhelyezkedő keresőrubrikába beírja a könyv címét, vagy egy a címben szereplő jellemző szót, majd rákattint a "Keresés" gombra. A találatokat jobb oldalon fogja látni.
Ha valamely jogterülethez tartozó kiadványt keres, akkor a "Jogterületek" menüpontra kattintson. Ekkor megnyílik egy újabb menü, amely az egyes jogterületeket sorolja fel. Ezekre a menüpontokra kattintva jobb oldalon megjelennek az adott jogterülethez tartozó kiadványok.
Ha kifejezetten valamely jogi szakkiadó könyveit keresi, akkor a "Könykiadók" menüpontra kattintva találja meg a Jogi Könyvesbolt.hu -val együttműködésben lévő könyvkiadók listáját. A kiadó nevére kattintva jobb oldalon megjelennek az adott kiadó gondozásában megjelent kiadványok. Figyeljen arra is, hogy egy oldalon általában csak 4-5 kiadvány jelenik meg, ekkor az alul található "Oldalak: 1, 2, 3..." feliratokra kattintva lapozhat tovább.

Ha megtalálja a keresett kiadványt, bővebb információért kattintson a könyv címére. A jobb oldalon látható "Bevásárlókosár" mező "Kosárba" gombjára kattintva a válaszott könyvet a kívánt mennyiségben beteheti kosarába, majd ezt követően visszaléphet és tovább nézelődhet a könyvesboltban, mert a könyvesbolt megjegyezi az Ön kosarának a tartalmát. Ha nem kíván más kiadványt vásárolni, akkor a "Következő" gombra kattintva érkezhet el az 'On-line rendelés' menühöz. Adatainak és a kívánt kézbesítési forma megadása után a "küldés" gombra kattinva tudja elküldeni rendelését.

FONTOS!
Adatainál mindíg adjon meg telefonszámot, mert a rendelés beérkezését követően kollégáink felhívhatják Önt a rendelés visszaigazolása végett.

vissza az oldal elejére >> Miként történik a fizetés?

 

A kiadványok árának átutalása a legolcsóbb megoldás, mert ebben az esetben a posta vagy a kézbesítő társaság nem számít fel díjat az utánvételi eljárás miatt. A könyvek megrendelésének utolsó lépésében lehet kiválasztani a kézbesítés módjánál, az "előre fizetek átutalással" megjegyzést. Ebben az esetben a megrendelés után a feltüntetett árat kell átutalással megfizetni az Vivify Entertainment Kft. részére a MagNetBanknál vezetett 16200223-10038532 számú számlára. Ha az árat és a postázási költséget készpénzben fizeti meg a bankban, úgy az drágább lesz, mert a bank az ilyen tranzakciók esetén 500.- Ft-os díjat számít fel, ezért ezt a megoldást nem javasoljuk. A megrendelt kiadványokat az összeg jóváírásának napján postára adjuk. A kiadványok kifizetése postai utánvétellel is történhet. Ebben az esetben a kiadvány vételára készpénzben a postásnak (futárnak) fizetendő az áru átvételével egyidejűleg. Minden esetben a küldeményhez mellékeljük a számlát. Törzsvásárlóink, illetve bíróságok, ügyészségek, kormányzati szervek, önkormányzatok és rendőrségek átutalással utólag is fizethetnek. 

A megrendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesse fel, ha a megrendelő neve illetve címe különbözik a számlafizető nevétől illetve címétől.

vissza az oldal elejére >>Hogyan kerülnek hozzám a könyvek?

A megrendelt termék postai úton, vagy futár segítségével, vagy személyes átvétel útján kerül Önhöz. Postai kézbesítés esetén a megrendeléskor megadott címre küldjük el a kiadványokat, futárral történő kézbesítés esetén előre egyezetett időpontban érkezik Önhöz a megrendelt termék. Személyes átvételre van lehetőség előre egyeztetett időpontban Budapesti irodánkban.

vissza az oldal elejére >>


Minden könyv van raktáron?

Általában igen. Ha valamely kiadványt érintő készlethiány áll fenn, úgy erre vonatkozóan megjegyzést talál a termékleírássban. Ennek ellenére előfordulhat, hogy a könyvesboltban úgy látszik, mintha még lenne termék, de valójában már elfogyott. Ilyen termékre vonatkozó rendelés esetén erről haladéktalanul értesítjük Önt.

vissza az oldal elejére >>


Elmehetek a könyvekért, hogy a szállítási költséget megspóroljam?

Igen. Bár a Jogi könyvesbo
lt.hu egy on-line áruház, személyes átvételre van lehetőség előre egyeztetett időpontban Budapesten a IX. kerületben van lehetőség a 1094 Budapest, Balázs Béla u. 42.  sz. alatti cműnkön. Előzetes telefonos vagy e-mailben történő egyeztetés szükséges! e-mail:  jogikonyvesbolt(kukac)gmail.com. Telefonszám: +36 20 926 1936. 

vissza az oldal elejére >>


Mekkora az egyes termékek árának ÁFA tartalma?

A szakkönyvek árának ÁFA tartalma 5%, még akkor is, ha CD melléklettel rendelkeznek. Az elektronikus kiadványok ÁFA tartalma egységesen 27%. Az ügyvédi talár és ügyvédi táska árának ÁFA tartalma szintén 27%. A feltüntetett árak az ÁFÁT tartalmazzák.

vissza az oldal elejére >>


Nem találtam egy könyvet, mit tegyek?

 

Írja meg nekünk a keresett könyv címét, kiadóját, és beszerezzük. Ilyen ügyben a könyvesbolt e-mail címére írhat e-mailt.

vissza az oldal elejére >>


Könyvkiadóként hogyan kerülhetnek be a termékeim a jogi könyvesbolt.hu-ra?

Írjon egy e-mailt a könyvesbolt e-mail címére, vagy hívja a +36 20 926 1936 -os telefonszámot, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére az értékesítéssel kapcsolatban.

vissza az oldal elejére >>