GYVDEK
Látogatások:
Mai látogatások: 127Összes látogatás: 154617

JOGI ÉS KÖZGAZDASÁGI KÖNYVESBOLT

Kedves Megrendelőnk!

Amennyiben karácsonyig szeretne egy könyvet kézhez venni, azt legkésőbb december 19. 12:00 -ig rendelje meg, az ennél később leadott rendeléseket nem tudjuk december 22-ig eljuttatni a kívánt címre.

 

Üdvözöljük Magyarország leglátogatottabb on-line jogi könyvesboltjában, ahol egyszerűen és kényelmesen vásárolhat jogi és gazdasági szakkönyveket. 

Ügyvédek és közjegyzők, bíróságok, ügyészségek, kormányzati szervek, joghallgatók és a jogi szakvizsgára készülő jogászok már ismerik a 2008 óta működő Medias Lex Kft on-line jogi könyvesboltját. Könyváruházunkban hétről hétre egyre több jogi szakkönyv kiadó kiadványait találja meg. Az egyetlen szűrő a jogász világ által támasztott minőségi mérce, amelynek köszönhetően a jogikonyvesbolt.hu vásárlói mindig elégedettek lehetnek a kiválasztott termékkel.

A jogikonyvesbolt.hu címen elérhető internetes áruházat a Vivify Entertainment Kft. (levelezési cím: 1158 Budapest, Drégelyvár utca 3. II. 13.; Adószám: 23054505-2-42) MEDIAS LEX Könyvesboltja működteti.

ÁTVEVŐPONT: 1094 Budapest Balázs Béla utca 42.

Rendezés:||