Új a boltban
    GYVDEK
Látogatások:
Mai látogatások: 11Összes látogatás: 171163

57 számviteli eset megoldása

JOGI ÉS KÖZGAZDASÁGI KÖNYVESBOLT|JOGI KÖNYVEK » Jogterület szerint » Egyéb jogi könyvek|JOGI KÖNYVEK » Jogterület szerint » Gazdasági jog|JOGI KÖNYVEK » Jogterület szerint » Közgazdasági könyvek|JOGI KÖNYVEK » Kiadók szerint » Complex Kiadó

Ár:3980.00Ft

Sokak szerint a számvitel unalmas, száraz dolog, felesleges rajta töprengeni, a végén úgyis az adóhatóságnak lesz igaza…Bebizonyítjuk Önnek, hogy nem így van!

A könyv konkrét számviteli eseteket és azok megoldásait írja le két, elismert szakértő tolmácsolásában. 

Egy-egy érdekes kérdést, az élet vagy a jogszabályok által létrehozott számviteli „anomáliát” dolgoznak fel a szerzők. Hasznos és olvasmányos kiadvány azoknak, akik nap mint nap hasonló esetekkel és problémákkal találkoznak.

A könyv összesen 57 esetet jár körbe, példákkal, könyvelési lépések bemutatásával. 

A kiadvány tartalma részletekben elsőként a Kiadó Számviteli tanácsadó című folyóirata „Meritum” rovatában jelent meg hónapról-hónapra, hat éven keresztül. Most könyvben egy helyen, összerendezve és a 2015. március 31-i jogszabályi környezetre hatályosítva jelenik meg a teljes érdemi tartalom.

"Őszintén reméljük, hogy a könyvben kifejtett kérdések sok olvasó érdeklődését felkeltik, némelyeket együttgondolkodásra késztetünk, és egyúttal át tudunk adni a számvitel szeretetéből is egy adagot."

Megjelent:2015

Kardos Péter - Tóth Mihály