Új a boltban
    GYVDEK
Látogatások:
Mai látogatások: 12Összes látogatás: 171164

Egy új polgári perrendtartás alapjai

JOGI ÉS KÖZGAZDASÁGI KÖNYVESBOLT|AJÁNLATUNK » Legnépszerűbb|JOGI KÖNYVEK » Jogterület szerint » Polgári Jog|JOGI KÖNYVEK » Kiadók szerint » Hvg Orac

Ár:9000.00Ft

 

Az új polgári perrendtartás kodifikációjának előkészítése fontos mérföldkőhöz érkezett: lezárult a Kormány határozata által elrendelt előkészítő fázis, amelynek feladata a lehetséges szabályozási irányok és alternatívák tudományos igényű felmutatása volt. Az e munka során keletkezett és a polgári perjog valamennyi központi területét lefedő tanulmányokat egybegyűjtő kötet méltán tart igényt az eljárásjog iránt érdeklődő jogász figyelmére.

A könyv egyrészt dokumentálja a kodifikációs előmunkálatok során lefolytatott széles körű szakmai vitát, másrészt egyik kiindulópontjául fog szolgálni a küszöbön álló társadalmi vitának és a normaszöveg megalkotásának.

A tanulmánykötetet Németh János, a Polgári Perjogi Kodifikációs Főbizottság elnöke és Varga István, a Főbizottság tudományos titkára szerkesztették, előszóval pedig Trócsányi László igazságügyi miniszter látta el.

 

Megjelenés éve:2014. december.